ДОВІДКА ЛКК ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНОЇ МЕДИЧНОЇ ГРУПИ (або ЛФК)

Всі студенти 1-го та 2-го курсу обирали собі секцію ФВ. Однією з найбільш запитуваних стала секція Спеціальної медичної групи (СМГ) та лікувальної фізкультури (ЛФК). На неї записувались студенти, які мають проблеми зі здоров’ям. І тепер протягом цього навчального семестру необхідно надати довідку про своє захворювання та про призначення занять у спец.мед.групі (або ЛФК) за рішенням лікарської комісії ЛКК .) в своїй лікарні.

Важлива ремарка:
Студенти 1-го курсу на секцію записуються вперше, отже довідку їм надати 100% необхідно.
Студенти 2-го курсу, які минулого семестру не були на цій секції а записались зараз – довідку подають.
Студенти 2-го курсу, які минулого семестру були на цій секції – довідку не подають (якщо вони надавали заключення лікаря з колишньої поліклініки КПІ або студентської поліклініки до 1.04.2020)

Як отримати довідку?
1) Зверніться до вашого сімейного лікаря (або педіатра для неповнолітніх) за декларацією з амбулаторною картою;
2.1) Якщо не маєте доказів обстежень (підстав для подальшого розгляду комісією – аналізи/рентген знімки/МРТ/УЗД і.т.д) – пройдіть необхідні аналізи, на які вас направить лікар та перейдіть до пункту 2.2);
2.2) Якщо маєте докази обстежень – попросіть лікаря «направити вас на комісію ЛКК (рос. ВКК) для встановлення діагнозу та для встановлення спецмедгрупи (або ЛФК) занять фізкультурою»

Лікар (скоріш за все після прийому) випише в амбулаторній карті направлення та прикріпить витяг про прийом. Далі він передасть ці документи до комісії ЛКК (частіше за все, голова комісії – головний лікар або його заступник).

3) Комісія засідатиме в певні дні (про них скаже сімейний лікар). На це засідання потрібно прийти, щоб забрати довідку з мокрою печаткою. Це буде довідкою-витягом з протоколу засідання комісії, в якій вони мають вказати:
• власне саме захворювання;
код МКХ-10 цієї хвороби(наприклад, для “стандартної” плоскостопості це Q66.30);
• необхідність призначення вам спец.мед. групи (або ЛФК).

І все! За 2 дні поборовши бюрократію ми отримали довідку, яка є прямим доказом наявності хвороби та підтверджує заняття в спеціальній медичній групі. Easy!

P.S. Ця процедура безкоштовна (жодних “на канцелярію”), комісія ЛКК засідає не рідше ніж щотижня в будні дні.
P.Р.S. Немає декларації з сімейним лікарем і не знаєте, хто вільний? Скористайтесь дашбордом щоб переглянути хто має вільні місця для запису та запишіться on-line! На перший прийом візьміть паспорт та мобільний телефон для смс-підтвердження реєстрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *