Розпорядження щодо алгоритму поселення до гуртожитків студмістечка КПІ

Враховуючи загострення епідеміологічної ситуації в країні та місті Києві, з метою забезпечення виконання рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо недопущення поширення пандемії COVID-19, організації протиепідемічних заходів в гуртожитках в період карантину на час дії дистанційного режиму організації освітнього процесу та на підставі рішення Ради з поселення студентів та аспірантів від 20.08.2020 розроблено Розпорядження Про забезпечення протиепідемічних заходів при поселенні у студентські гуртожитки“.

Максимальний обсяг поселення студентів в гуртожитки на час дії дистанційного режиму організації освітнього процесу – 2500 осіб. Рішення щодо поселення приймають комісії з поселення факультету/інституту.

Також, зауважимо, що студентам 2-4 курсу бакалаврат і 2 курсу магістратури, які не будуть поселені, але проживали в гуртожитках – буде автоматично заброньоване ліжко-місце, яке здобувач освіти займав раніше. Поселитися такі студенти зможуть при сприятливій епідеміологічній ситуації та переході на змішану/ традиційну форму навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *