Пам’ятаємо своїх героїв» – події в КПІ ім. Ігоря Сікорського до Дна пам’яті та примирення і 76-тої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

“…Ми пишаємося самовідданим внеском наших батьків і дідів у спільну з народами світу перемогу над нацизмом; великим подвигом, що увінчує героїзм, мужність і прагнення до свободи. […] Вічна і світла пам’ять полеглим. Доземний уклін і сердечна вдячність усім ветеранам-політехнікам старшого покоління, за подвиг заради щасливого життя нащадків.”, — Михайло Згуровський.
Повний текст ректора до Дня пам’яті та примирення на сайті КПІ https://kpi.ua/2021-05-08.

8 травня, у День пам’яті та примирення, відбулося вшанування пам’яті героїв Другої світової війни біля пам’ятника полеглим студентам та співробітникам та Міжконфесійного храму Святителя Миколи Чудотворця (вул. Академіка Янгеля, 5)
Детальніше https://t.me/dnvr_31/1176.

За матеріалами книги “КПІ. Перше століття. Історичний огляд” ми підготували для вас статтю про те, що відбувалося з КПІ ім. Ігоря Сікорського у Другій світовій війні.
Стаття https://telegra.ph/KP%D0%86-u-Drug%D1%96j-sv%D1%96tov%D1%96j-v%D1%96jn%D1%96-05-06.

Бібліотека КПІ зробила невелику добірку книг від рубрики #Що_почитати. Ці книги нагадають про трагічні часи та наші втрати, дадуть усвідомити важливість слів – «Ніколи знову!»!
Детальніше https://telegra.ph/SHCHo-pochitati-do-Dnya-pamyat%D1%96-ta-primirennya-05-06.

З нагоди 9 травня заступник голови Студентської Ради ІТС Лісовський Костянтин підготував презентацію, присвячену Дню пам’яті та примирення.
Презентація https://www.youtube.com/watch?v=Ubo6_joptuY.

#ціннісні_орієнтири

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *