Магістрам-випускникам: як забрати диплом та що робити з обхідним

Для більшості факультетів/інститутів дипломи вже виготовлено та підписано, тому ви можете починати їх забирати. Пам’ятайте про дотримання дистанції та правил респіраторного захисту! Також, нагадуємо, що обхідний потрібно оформлювати виключно боржникам, для всіх інших він НЕ є обов’язковим!

Якщо у вас немає боргів по студмістечку та бібліотеці:
• Надаєте на кафедри оригінали ваших атестаційних робіт з особистим підписом та забираєте диплом в деканаті.
Якщо у вас є борги:
• Надаєте на кафедри оригінали ваших атестаційних робіт з особистим підписом.
• Берете обхідний в деканаті. Дізнаєтесь в деканаті , чи є у вас борги в бібліотеці. Якщо ви у списку боржників – вам необхідно відвідати бібліотеку, щоб закрити всі питання та отримати відповідну відмітку в обхідному. Контакти бібліотеки: 044 204-82-75, library@library.kpi.ua.
• Маєте заборгованість перед бухгалтерією університету? Телефонуйте сюди 044 204-90-62 і вирішуйте питання, після чого отримуєте візу в бухгалтерії на обхідному.
• Якщо ви проживаєте в гуртожитку: в деканаті є список боржників + додатково уточніть це питання у завідуючої гуртожитком. Якщо ви у списку боржників – вам необхідно погасити заборгованості і отримати відповідну візу в обхідному.
• Якщо ви проживаєте в гуртожитку (або наразі прописані в ньому) і перебуваєте на військовому обліку в Солом’янському РВК м. Києва необхідно ОСОБИСТО знятись з військового обліку. Приймальні години Солом’янського РВК (вул. Іскрівська, 5А, тел. (044) 241 13 25): вівторок, четвер, 09:00-13:00. Після закриття питання – отримуєте відповідну візу на обхідному в к. 1-01 31-го корпусу.
• Після закриття всіх боргів – приходите з обхідним на кафедру (щоб отримати відмітку), а потім в деканат та забираєте документи про вищу освіту.

Документи про попереднє місце навчання можна забрати у відділі навчально-виховної роботи в 1-му корпусі. Режим роботи: корпус 1, кімн. 107, ПН-ПТ з 14:00 до 16:00. При собі мати паспорт або ID-картку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *