Карантин 2020-2021 в КПІ (16.05.2021, новини за тиждень)

Щоденна кількість нових випадків захворювання на COVID-19 в країні значно зменшилась порівняно з попередніми тижнями. Протягом тижня було виявлено близько 2-8 тисяч нових випадків захворювання за добу.

▫️ Наразі в Україні триває другий етап вакцинації, в межах якого вакцинують людей з надзвичайно високим ризиком інфікування та розвитку COVID-19 і тих, хто надає медичні послуги. За минулий тиждень щеплено осіб. Станом на 10 травня першою дозою вакциновано осіб,

▫️ В Україні стабілізувалась епідситуація та 13 травня всі регіони України перейшли до «жовтої» зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19 (крім Миколаївської області). Більше про рівні.

▫️ На жаль, вакцинація від гострої респіраторної хвороби COVID-19 для викладачів та співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського у КНП «КМСП» затримується з незалежних від нас причин. Очікуємо інформації від КМСП.

Стало відомо, що у КПІ на COVID-19 захворіли:
• 11.05.2021: 1 офіцер ІСЗЗІ (17 гуртожиток), без контактних; на самоізоляції.
• 12.05.2021: 1 курсант ІСЗЗІ (27 корпус), 8 контактних, всі на самоізоляції; 1 співробітник ВПІ (8 корпус), госпіталізовано до лікарні.

Ретельно дотримуйтесь правил безпеки: якщо неможливо дотримуватись фізичного дистанціювання – ретельно дотримуйтесь правил респіраторного захисту (носіть маски, якщо неможливо дотримуватися дистанції!), гігієни рук (ретельно мийте милом або обробляйте дезінфікуючим розчином) та провітрюйте приміщення. Вони є ключовими заходами безпеки!

З питаннями сюди. Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП. Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *