Карантин 2020 в КПІ (12.08.2020)

У КПІ виявлено ще один випадок захворювання на COVID-19 у студента 16 гуртожитку. У понеділок студент відчув ознаки захворювання і звернувся за допомогою до КМСП, де зробив ПЛР-тест. Перший тест показав негативний результат, але в нього було виявлено пневмонію і лікарями рекомендовано госпіталізацію. В лікарні зроблено повторний тест, який виявився позитивним.

Попередньо встановлено, що прямий контакт був з 8 особами. З них 5 проживають у гуртожитку. Наразі всі знаходяться на самоізоляції. Лікарі КМСП на постійному зв’язку зі студентами. Повний список контактних осіб встановлюється.

Курсанти та офіцери ІСЗЗІ продовжують одужувати! Подвійні повторні тести показали негативний результат ще у 10 з них, відповідно, вони їдуть додому. Вчора було зроблено ще 62 тести, результати очікуються.

Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію, провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *