Карантин 2020 в КПІ (09.08.2020, новини за тиждень)

Курсанти та офіцери почали одужувати! Повторні тести показали негативний результат у 30 з них. Їх відселено на окремий поверх гуртожитку. Буде проведено ще один тест за кілька днів. Після результатів повторного тестування, здорових осіб особового сладу почнуться відпускати додому. Двох вже відправили додому.

Станом на 09 серпня загалом підтверджено 124 випадка захворювання на COVID-19 в КПІ. З них 115 підтверджено у курсантів та 8 офіцерів, 1 випадок у працівника КПІ.

Вжиті заходи в 12 гуртожитку:
• Фахівцями Київської аварійно-рятувальної служби КМДА щоденно проводиться дезінфекція приміщень. Організовано вологе прибирання кімнат, провітрювання приміщень та місць загального користування.
• Особовий склад перебуває під постійним спостереженням командирів підрозділів та наглядом медичних працівників амбулаторії ІСЗЗІ
• Особовий склад забезпечено засобами індивідуального захисту, дезінфекторами та харчуванням за рахунок університету.
• У зв’язку з епідемією у 12 гуртожитку виставлено пост поліції.

Минулого тижня КПІ отримав гуманітарну допомогу від китайського партнера компанії Zhejiang Golden Egg Science and Technology та уряду району Сяошань міста Ханчжоу, Китай, а саме: медичних масок одноразових – 40 000 шт, мед. масок №95 – 700 шт, 50 безконтактних термометрів. Більш детально тут.

Оновлені результати прогнозу поширення пандемії COVID-19 в Україні на 7–11.08.2020 від команди проєкту «ФОРСАЙТ COVID-19» можна переглянути тут.

Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію, провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком (більше рекомендацій від КМСП)! Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

З питаннями сюди. Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *