Карантин 2020 в КПІ (08.10.2020)

08.10.2020 стало відомо, що у КПІ на COVID-19 захворіли:
• 1 студент ФІОТ (20 гуртожиток). Встановлено 4 контактних особи. Всі на самоізоляції.
• 1 співробітник департаменту міжнародного співробітництва, який проживає в 22 гуртожитку. Встановлено 3 контактних особи. Усі на самоізоляції.
• 1 співробітник департаменту міжнародного співробітництва, його шпиталізовано (1 корпус). Встановлено 9 контактних осіб, усі на самоізоляції.

Якщо неможливо дотримуватись фізичного дистанціювання – ретельно дотримуйтесь правил респіраторного захисту (носіть маски, якщо неможливо дотримуватися дистанції!) та гігієни рук . Вони є ключовими заходами безпеки.

Керівники підрозділів КПІ ім. Ігоря Сікорського можуть замовити засоби індивідуального захисту для своїх підлеглих онлайн (дивись тут).

Для начальників підрозділів розроблено інструкцію з рекомендаціями на випадок, якщо хтось із працівників захворів на COVID-19.

Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію (носіть маски, якщо неможливо дотримуватись дистанції), провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком (більше рекомендацій від КМСП)! Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

З питаннями сюди . Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *