ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО ДЛЯ НАВЧАННЯ НА ВЕСЬ РІК

Підготовчі курси КПІ ім. Ігоря Сікорського – це допомога у систематизації уже набутих знань, успішному опануванні нової інформації, адаптації до майбутніх іспитів.

Ми обіцяємо, що буде не легко, але якісно, креативно, результативно!
Ви зможете здобути ґрунтовні знання з таких предметів:

УКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА
1934 року в Парижі на конкурсі краси мов українська посіла третє місце після французької та перської за критеріями: фонетика, лексика, фразеологія, структура речень.
Вивчаємо правильність мови, повністю занурюючись у програму, правила правопису, особливості письмового й усного мовлення, а багатство мови – долучаючись до художніх шедеврів нашої класики.

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ
Уперше назва «Україна» з’явилася наприкінці XII століття / Найперша Конституція у світі створена українцем Пилипом Орликом / Найдовший музичний інструмент у світі – українська трембіта / З дванадцяти світових лавр-монастирів чотири діють в Україні / Одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень – «Щедрик», українська колядка, записана й покладена на ноти композитором Миколою Леонтовичем.
Усе це лиш маленька частинка нашої Історії. Разом ми швидко усунемо прогалини у ваших знаннях, у доступній і цікавій формі опануємо необхідний матеріал з історії України, узнаємо важливі факти й додаткову інформацію.

МАТЕМАТИКА
2020–2021 рік математичної освіти не закінчується. Основи тригонометрії та планіметрії, числа та вирази, рівняння й нерівності та багато іншого розв’яжемо, пояснимо і засвоїмо з найкращими викладачами країни, завдяки яким математику зрозуміє кожен!

БІОЛОГІЯ
Зануримося в захопливу подорож у світ науки про живу оболонку планети Земля, різноманітність процесів тваринного й рослинного світу, їхній взаєзв’язок із довкіллям.

ХІМІЯ
Мильна бульбашка – це найтонша матерія, яку може побачити людське око / У водах океану міститься золото / Помідори – дуже розумні рослини, вони вміють кричати «SOS!» / У головному мозку людини щохвилини відбувається близько 100 тисяч хімічних реакцій. Читаючи цю інформацію, ваші очі використовують органічну сполуку – ретиналь. І це теж хімія! Далі буде цікавіше!

АНГЛІЙСЬКА МОВА
He who does not know foreign languages does not know anything about his own (Johann Goethe). Наша головна мотивація – щоб ви разом з нами успішно опановували англійську мову. Мову, якою розмовляє п’ята частина населення земної кулі!

ФІЗИКА
Вивчати фізику – значить вивчати Всесвіт.
На швидкості світла час зупиняється / Квантова заплутаність / Гравітація впливає на світло/ Темна матерія / Наш Всесвіт швидко розширюється / Будь-яка матерія – це енергія / Корпускулярно-хвильовий дуалізм / Усі об’єкти падають з однаковою швидкістю / Квантова піна / Експеримент з подвійною щілиною.
Ці десять дивовижних відкриттів змусили вчених ламати голови десятиліттями, а ви їх відкриєте для себе за один курс навчання.

ГЕОГРАФІЯ
Визначимося, що є головним та єдиним об’єктом географічної освіти. Ви отримаєте цілісне уявлення про Землю як небесне тіло й планету людей. У всьому різноманітті їхніх проявів.

ІНФОРМАТИКА
Хто був зображений на першому логотипі компанії Apple? Кого вважають першим у світі програмістом? Чому талісманом операційної системи Linux став пінгвін?
Скільки бітів може бути в байті? На що був здатен автомат 1912 року, який вважається першою у світі комп’ютерною грою?
Що об’єднує ці питання? Наукова дисципліна інформатика. Вона вивчає методи та процеси створення, перетворення, зберігання, передавання інформації та використання її в різних галузях людської діяльності.

РІЗНА ІНТЕНСИВНІСТЬ ПІДГОТОВКИ

Інтенсивний курс: вивчаємо окремий предмет або комплекс предметів від 120 академічних годин за 8 місяців для всіх слухачів.
Експрес-курси: інтенсивний курс підготовки до ЗНО за чотири місяці.
Модуль-курси: прокачуємо необхідні знання з окремих предметів перед складанням ЗНО за 28 годин.
Ексклюзивна експрес-програма дистанційної підготовки учнів 5–7-х класів.
Ми створили незвичний і захопливий практичний курс «Магія акторської майстерності».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *