БЕЗКОШТОВНІ ВЕБІНАРИ З ВИКОРИСТАННЯ SCOPUS, SCIENCEDIRECT, MENDELEY

У листопаді 2020-го продовжується серія безкоштовних вебінарів, присвячених роботі з базами даних Scopus, ScienceDirect, Mendeley та іншими електронними ресурсами. 

Вебінари відбуватимуться українською мовою, їх проведе Марина Назаровець, офіційний тренер компанії-організатора вебінарів Elsevierу, головний бібліотекар Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича КНУ ім. Т. Шевченка.

Для участі у вебінарах учасникам необхідно заздалегідь зареєструватися за відповідним посиланням на платформі BrightTALK. Після проходження кожного з вебінарів зареєстровані учасники зможуть завантажити відповідні сертифікати. 

Теми і розклад вебінарів на листопад

  • Перші кроки у ScienceDirect. 3 листопада, 11:00-11:45. Як розпочати роботу з ScienceDirect, налаштування облікового запису для роботи з ресурсами бази даних. Реєстраційна форма – за посиланням.
     
  • Читання – це навчання. 6 листопада, 11:00-11:45. Як отримати доступ до необхідного та цікавого вмісту – журналів, книг тощо. Реєстраційна форма – за посиланням.
     
  • Цікавій Варварі на базарі носа відірвали”. 10 листопада, 11:00-11:45. Цікаві дослідження авторів, які кидають виклик відомому прислів’ю про допитливість. Реєстраційна форма – за посиланням.
     
  • Не все те золото, що блищить. 13 листопада, 11:00-11:45. Як не стати жертвою хижацьких видань, конференцій та інших неетичних практик у науковій комунікації. Реєстраційна форма – за посиланням.
     
  • Сяйте яскраво, наче діаманти. 17 листопада, 11:00-11:45. Найкращі практики та інструменти для покращення видимості результатів досліджень, соціальні мережі для дослідників, поради щодо того, як забезпечити належну увагу до дослідження. Реєстраційна форма – за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *