Інструкція з поселення в гуртожитки для 1-х курсів магістратури та аспірантури

За ВСІМА студентами 1-го курсу магістратури та аспірантури, які вказали при подачі документів, що потребують гуртожиток – будуть обов’язково заброньовані ліжко-місця у гуртожитках. Списки поселення до гуртожитків надають відбіркові комісії факультетів/інститутів та відділ аспірантури.

Наразі, більшість вступників до магістратури/аспірантури, які потребуються гуртожиток, уже проживають в гуртожитках Студмістечка КПІ як вступники. Кількість вступників, які потребують гуртожитку, але НЕ проживали в ньому – мінімальна, тому усіх можливо поселити однією “хвилею”. Варіанти поселення для аспірантів повністю аналогічні варіантам для магістратури.

При поселенні ЗНІМАТИСЬ З РЕЄСТРАЦІЇ у Центрі надання адміністративних послуг за попереднім місцем проживання НЕ ПОТРІБНО!

Звертаємо вашу увагу, проживання в гуртожитку можливе без реєстрації місця проживання за адресою гуртожитку! У такому разі зніматися з військового обліку НЕ ПОТРІБНО! Якщо ж ви плануєте змінити місце реєстрації, то військовозобов’язані студенти і призовники повинні ОБОВ’ЯЗКОВО стати на військовий облік в Солом’янському райвійськкоматі в м. Києві відповідно до порядку (будьте уважні при виборі анкети).

Ордери для поселення можна буде отримати після 16.09.2020.

Вартість та реквізити для оплати проживання, необхідні документи та процедури поселення – все у статті.

ДНВР на фейсбук | телеграм.

З питаннями сюди.

Успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *