Усім, хто не уявляє своє життя без математики: відновлюють свою роботу гуртки кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей

З 16-го лютого відновлюють свою роботу гуртки “Нестандартні та олімпіадні задачі алгебри та аналізу” для першокурсників та “Нестандартні та олімпіадні задачі алгебри та теорії ймовірностей” для студентів старших курсів.

Гуртки закріплені за кафедрою математичного аналізу та теорії ймовірностей фізико-математичного факультету. Одна із цілей гуртка – підготовка до олімпіад різних рівнів (загальноуніверситетських, всеукраїнських та міжнародних). Якщо ви талановитий та активний студент, якому подобається аналізувати та шукати рішення до цікавих і нетипових задач, який хоче прокачувати свої математичні скіли – цей гурток саме для вас!

Деталі у чаті гуртка.
Коли: щовівторка з 16.02 о 16:10
Де:
• для першого курсу: онлайн у Zoom (ID: 8986680182, Password: 0);
• для старших курсів: онлайн, у Zoom (ID: 643 348 8854, Password: 2+kurs).

Дізнатися про інші гуртки, які наразі діють в університеті можете в наших гайдах:
• гуртки наукового спрямування;
• гуртки інженерного спрямування;
• гуртки соціогуманітарного спрямування.

Якщо ви не змогли самостійно підібрати гурток за своїми вподобаннями, скористайтеся гугл-формою, яка допоможе звузити коло пошуку і підібрати те, що підходить саме вам.

Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *