Нагадуємо! Уже завтра розпочинається екзаменаційна частина семестрового контролю!

Станом на 23:59 сьогодні всі оцінки з заліків та курсових робіт вже мають відображатись у ваших особистих кабінетах в АІС «Електронний кампус». Якщо ви не бачите оцінок, то терміново повідомте про це деканат через бот або з понеділка телефоном в робочий час. А вже завтра розпочинається проведення перших екзаменів.

Нагадуємо, якщо ви не допущені з якоїсь дисципліни, то замість ліквідації академічної заборгованості, ви можете до 22.06 подати заяву на повторне прослуховування не базових дисциплін наступного семестру/року (максимум 2 дисципліни в семестр понад обсяг). Форми заяв та порядок оформлення в статті https://telegra.ph/additional-educational-services-01-14. Про те, які дисципліни є базовими, а які ні – вам підкажуть на кафедрі.

Допуск до ліквідації академічної заборгованості у випадку отримання відмітки «не допущено» від викладача з заліку/курсової роботи надає кафедра, де ви навчаєтесь. Вона може своїм рішенням і не допустити вас до перескладань, тому це варто уточнити. До початку ліквідації заборгованості кафедри ці рішення вже мали прийняти.

Також, раді повідомити, що з 2 червня читальні зали Бібліотеки КПІ відкрито (https://t.me/kpi_library/1547) для відвідувачів за наявності захисної маски та дотримання протиепідемічних заходів. Зауважимо, холи Бібліотеки недоступні для роботи.

Розклад сесії для вашої групи шукайте в особистому кабінеті в Електронному кампусі або на сайті rozklad.kpi.ua.
Коли:
• 07.06-19.06 екзамени
• 22.06-26.06 ліквідація академічної заборгованості

Де: онлайн, виключно дистанційно!

Більше корисних статей про навчання дивись у Хелпіку в розділі «Навчання по полицях».

Деякі з них:
Ліквідація академічної заборгованості літньої сесії 2020/2021 н.р.
Ви отримали академічну заборгованість, що далі?
Переведення в/до КПІ ім. Ігоря Сікорського.
Поновлення до КПІ ім. Ігоря Сікорського.
Положення про відрахування, переривання навчання, переведення і поновлення здобувачів вищої освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *