Навчання за кордоном, співпраця з міжнародними компаніями та стипендії – у КПІмедіа вже сьогодні

З 16:00 до 20:00 цього вівторка на вас чекає серія відео про КПІшників, які отримали можливість повчитися за кордоном і тепер діляться своїм досвідом. Дізнайтеся більше:

  • як потрапити в Іспанію за програмою BEST та Erasmus+;
  • як політехніки скористалися програмою академічної мобільності в Туреччині, Німеччині, Іспанії та Польщі;
  • як студент ФБМІ відвідав Японію за програмою обміну MIRAI;
  • як отримати ступінь магістра за програмою Erasmus Mundus MaMaSELF;
  • як стати переможцем американської грантової програми навчання Global UGRAD і здобувати освіту в американському університеті.

Також у трансляції – міжнародна діяльність КПІ. Узнаєте про те, як Київська політехніка співпрацює з Ізраїлем, Афганістаном, Аргентиною, Японією, про діяльність Українсько-Японського центру та, зокрема, як відбувається чайна церемонія у КПІ.

Якщо вас цікавить, як працює головна КПІшна бібліотека, – у вас є можливість послухати лекцію директорки бібліотеки Оксани Бруй. Для чого потрібна бібліотека, якщо «все є в інтернеті»? Які послуги пропонуються дистанційно?

Далі на вас чекає фільм про діяльність КПІ у космічній сфері та серія відео про можливості професійного розвитку політехніків у межах співпраці університету.

Також на каналі КПІмедіа – про розробку київських політехніків: «вуха» для відстеження надводних і підводних човнів і вручення дипломів магістрам-ядерникам.

Студентам буде корисно переглянути відео про те, як отримати стипендію та урізноманітнити навчання, а також про OpenSpace для спільноти КПІ.

Ще з цікавого: про офіс Президента у КПІ, військовий автомобіль-амфібію та перший «Запорожець», авіановинки та нову велоколекцію в музеї КПІ. А ще – космічні проєкти університету, співпраця з Huawei, Boeing, «Прогрестех» та компанією Nokia Ukraine.

Долучайтеся за посиланням https://youtu.be/aKFM28tVUfM.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *