Коротко про головне: гуртки КПІ ім. Ігоря Сікорського

За останні пів року кількість гуртків для студентів у нашому університеті значно зросла: наразі активно працюють більше сотні гуртків на будь-який смак. Це не дивно, адже робота в гуртках навчає креативно мислити, вирішувати нестандартні задачі, працювати в команді та допомагає всебічно розвиватися. В університетських гуртках ви зможете відкрити нові грані свого таланту, попрацювати на сучасному обладнанні, зарекомендувати себе на міжнародному рівні та стати безпосереднім учасником найновітніших розробок.

У наших гайдах гуртки розділені по факультетах/інститутах, але більшість з них працюють на загальноуніверситетському рівні і радо чекають на вас. Гуртки в КПІ ім. Ігоря Сікорського поділяються за напрямами:
гуртки наукового спрямування,
гуртки інженерного спрямування,
гуртки соціогуманітарного спрямування.

Якщо ви не можете обрати, а ваші очі розбіглися від такої кількості гуртків – ми розробили гугл-форму, яка допоможе звузити коло пошуку і підібрати те, що підходить саме вам. А про декілька гуртків ми зняли відеоролики і розповіли про їх роботу у статті.

Більше гайдів читай в Хелпіку – помічнику-навігаторі для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, олімпіади, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *