Карантин 2020-2021 в КПІ (25.04.2021, новини за тиждень)

Щоденна кількість нових випадків захворювання на COVID-19 в країні залишається на стабільно високому рівні. Протягом тижня було виявлено близько 7-17 тисяч нових випадків захворювання за добу.

▫️ Наразі в Україні триває другий етап вакцинації, в межах якого вакцинують людей з надзвичайно високим ризиком інфікування та розвитку COVID-19 і тих, хто надає медичні послуги. Станом на 12 квітня першою дозою вакциновано (https://t.me/COVID19_Ukraine/1658) 450 650 осіб,

▫️ З метою зменшення поширення COVID-19 у більшості регіонів України встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Цього тижня з зони «червоного» рівня вийшли Львівська, Одеська та Чернівецька області. Більше про рівні.

▫️ Як працює університет в період посилених карантинних заходів дивись тут.

Стало відомо, що у КПІ на COVID-19 захворіли:
• 22.04.2021: 1 працівник Департаменту навчально-виховної роботи (1 корпус), без контактних; на самоізоляції.
• 23.04.2021: 1 працівник ІСЗЗІ (27 корпус), 4 контактних; всі на самоізоляції.

Ретельно дотримуйтесь правил безпеки: якщо неможливо дотримуватись фізичного дистанціювання – ретельно дотримуйтесь правил респіраторного захисту (носіть маски, якщо неможливо дотримуватися дистанції!), гігієни рук (ретельно мийте милом або обробляйте дезінфікуючим розчином) та провітрюйте приміщення. Вони є ключовими заходами безпеки!

З питаннями сюди. Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП. Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *