Карантин 2020 в КПІ (30.08.2020, новини за тиждень)

Всі курсанти та офіцери ІСЗЗІ, які хворіли на COVID-19 – одужали! Жорсткий карантин в гуртожитку тривав більше місяця – з 23.07 (https://t.me/dnvr_31/607) по 30.08. На ізоляції перебували 139 осіб, з них 129 в 12 гуртожитку, майже 20 шпиталізовано! Також, з ними на карантині опинилися студенти ІТС, які були виведені із зони карантину після 19 діб. Наразі проводяться всі необхідні заходи щодо зняття карантинних обмежень з гуртожитку.

У гуртожитку №16 всі контактні з хворим студентом здорові і вийшли з самоізоляції. Хворий студент продовжує знаходитись на стаціонарному лікуванні в лікарні.

Цього тижня захворіли ще дві особи: один іноземний студент та один студент з військової кафедри. Всі знаходяться за межами гуртожитків, а контактні особи вдома на самоізоляції.

Інформація щодо інших хворих осіб на COVID-19 в КПІ:
• Завідувачка гуртожитком №6, яка контактувала з іноземним студентом, продовжує перебувати на самоізоляції, почувається добре.
• Студент, госпіталізований з гуртожитку №20, знаходиться в лікарні з діагнозом ГРВІ.
• 2-є хворих на COVID-19, які мешкають у 22 гуртожитку – знаходяться у гуртожитку на самоізоляції, хворіють безсимптомно.
• Всі інші мешканці студмістечка здорові.

У гуртожитках в наявності необхідні дезінфікуючи засоби, працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, протиепідемічні заходи виконуються суворо за графіком, що підтверджується результатом планової перевірки Держпродспожив служби України минулого тижня.

На жаль, щоденна кількість нових випадків захворювання на COVID-19 в країні продовжує зростати. Ледь не щодня фіксується ~2000 нових випадків. Нові антирекорди:
• 28.08.2020: 2438 випадків,
• 29.08.2020: 2481 випадків.

За результатами засідання Центральної комісії ТЕБ та НС – Київ оголошено в “жовтій зоні” за рівнем поширення COVID-19. Рівні розподілу на зони будуть діяти з півночі 00:00 31 серпня протягом 14 днів. Візуалізація.

Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію, провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком! Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *