Карантин 2020 в КПІ (20.09.2020, новини за тиждень)

15.09.2020 у КПІ виявлено два випадки захворювання на COVID-19:
• один випадок у співробітника ІСЗЗІ, контактних осіб ізольовано
• один випадок у співробітника головного корпусу, контактні особи ізольованi

16.09.2020 виявлено COVID-19 у співробітниці одного з відділів головного корпусу. 7 контактних осіб. Усіх відправлено на самоізоляцію.

17.09.2020 у студентки ФММ з 18 гуртожитку підтверджено захворювання на COVID-19. Встановлено 1 контактну особу. Обох відправлено на самоізоляцію.

За результатами засідання Центральної комісії ТЕБ та НС – Київ оголошено в “помаранчевій зоні” за рівнем поширення COVID-19. Рівні розподілу на зони діють з півночі 14 вересня протягом 14 днів. Візуалізація. Прочитати, які саме обмеження будуть діяти можна тут.

З завтрашнього дня починається перший заїзд на тиждень очного навчання для першокурсників бакалаврату.
Як буде проходити тиждень очного навчання
Інструкція з розміщення
Гугл-мапа кампуса

Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію, провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком (більше рекомендацій від КМСП)! Якщо неможливо дотримуватись фізичного дистанціювання – ретельно дотримуйтесь правил респіраторного захисту та гігієни рук. Вони є ключовими заходами безпеки. +Посібник правил та рекомендацій при ГРВІ від ВОЗ. Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

З питаннями сюди. Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *