Запрошуємо до участі в онлайн-квесті «Знання=Захист=Здоров’я!» до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

24 березня 2021 року, у Всесвітній день боротьби із туберкульозом, Київський міський центр соціальних служб разом із партнерськими організаціями проводить віртуальний квест «Знання=Захист=Здоров’я!».

Взяти участь у квесті буде цікаво як учнівській та студентській молоді, так і просто киянам, які дбають про стан власного здоров‘я. Квест організований з метою донесення важливих фактів про туберкульоз, механізми його передачі, розвінчання основних міфів, пов’язаних із цією хворобою та відповідального ставлення до власного здоров‘я кожного киянина. Під час квесту учасники в інтерактивній та доступній формі отримують не тільки необхідні знання і корисну інформацію щодо профілактики туберкульозу, а й зможуть проявити свою спостережливість, уважність, креативні здібності, підвищити загальний рівень обізнаності про цю хворобу.

Організаторами заходу є Київський міський центр соціальних служб, Київський міський центр громадського здоров’я, БО «TBpeople Ukraine», МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я». Результати квесту будуть підведені у той самий день (24 березня), а найуспішніші учасники отримають спеціальні призи.

Новини будуть розміщені на каналі kyiv_social_informs (https://t.me/social_informs).
Реєстрація (http://kvest-tuberkulyoz.tilda.ws/) обов’язкова!

Коли:
• Реєстрація до 24:00 23.03.2021
• Квест 24.03.2021
Де: Онлайн

ДНВР на фейсбук (https://www.facebook.com/kpi.dnvr/) | телеграм (https://t.me/dnvr_31). З питаннями сюди (http://t.me/dnvr_team_bot). Успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *